Picknick Plein Public
wat

wat

Wat is Picknick Plein Public

Picknick Plein Public, smakelijk en solidair! Kom in Sint-Niklaas, Mechelen, Menen of Antwerpen samen met je leerlingen, collega’s of vrienden naar Picknick Plein Public voor een maal met een mondiaal verhaal.


Sint-Niklaas


Wij zijn genoodzaakt om de Picknick Plein Public in Sint-Niklaas te annuleren naar aanleiding van de coronacrisis. Wij zien jullie graag opnieuw tegemoet in het voorjaar van 2021.


Zie je de kans om binnen jouw eigen school een duurzame picknick te organiseren – nog dit schooljaar of in het eerste trimester van volgend schooljaar? Dan kan je op onze ondersteuning rekenen bij de praktische organisatie en educatieve omkadering. Neem contact op via picknickpleinpublicstniklaas@gmail.com.


Wil je vanop afstand je leerlingen laten kennismaken met duurzame voeding? Dan kan je hen de foodtest van Broederlijk Delen laten invullen. Door hun eetgewoontes in te vullen, ontdekken de leerlingen wat hun voedselprofiel is en krijgen ze enkele tips om hun menu duurzamer te maken.


Ondertussen wachten wij samen met jullie af hoe de rest van het schooljaar eruit zal zien. Alvast veel succes gewenst met alle uitdagingen die daarbij komen kijken.


Een initiatief van Broederlijk Delen, Oxfam-Wereldwinkels, Solidagro, Welzijnszorg en Stad Sint-Niklaas.


Mechelen


Wij zijn genoodzaakt om de Picknick Plein Public in Mechelen te annuleren naar aanleiding van de coronacrisis. Wij zien jullie graag opnieuw tegemoet in het voorjaar van 2021.


Een initiatief van Broederlijk Delen, Stad Mechelen, Vormingplus en Oxfam-Wereldwinkel Mechelen.


Menen


Wij zijn genoodzaakt om de Picknick Plein Public in Menen te annuleren naar aanleiding van de coronacrisis. Wij zien jullie graag opnieuw tegemoet in het voorjaar van 2021.


Antwerpen


Wij zijn genoodzaakt om de Picknick Plein Public in Antwerpen te annuleren naar aanleiding van de coronacrisis. Wij zien jullie graag opnieuw tegemoet in het voorjaar van 2021.


Praktische info

SINT-NIKLAAS


Picknick Plein Public in Sint-Niklaas is geannuleerd naar aanleiding van de coronacrisis. Wij zien jullie graag opnieuw tegemoet in het voorjaar van 2021.


MECHELEN


Picknick Plein Public in Mechelen is geannuleerd naar aanleiding van de coronacrisis. Wij zien jullie graag opnieuw tegemoet in het voorjaar van 2021.


MENEN


Picknick Plein Public in Menen is geannuleerd naar aanleiding van de coronacrisis. Wij zien jullie graag opnieuw tegemoet in het voorjaar van 2021.


ANTWERPEN


Picknick Plein Public in Antwerpen is geannuleerd naar aanleiding van de coronacrisis. Wij zien jullie graag opnieuw tegemoet in het voorjaar van 2021.

Randanimatie

Live randanimatie door...


Compagnie Amai


... zowel in Antwerpen als Sint-Niklaas.

Vorige edities

Editie 2018

Een terugblik naar de eerste succesvolle editie van Picnick Plein Publiek in Sint-Niklaas.


Editie 2017Editie 2016Editie 2015


wat
<
>
x
Studio Globo websites

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x